Lidová kuchyně podzimu: Dýňové kari a zelňačka
Lidová kuchyně podzimu: Dýňové kari a zelňačka

Podzim je tady tak užívejme!

Dýňové kari s kořením co zahřeje, ale tlamičku ti nepopálí...

Hokkaidó dýně, římský hrách, beluga čočka, limetková šťáva, a samozřejmě spousta další různé zeleniny na voňavoučkym koření, s krásnou basmati rejžou.

Chilli omáčky různých chutí a přísnot, ovocné čatní, fermentovaná ředkev, klíčky, stejně jako koriandr, kokosové mléko, pražené kešu a semínka jsou VOLITELNÉ, neasi.

Zelňačka

Chceš se řádně natláskat? Poctivou zelňačku si můžeš dát před nebo po kari s pauzou či bez nebo si jedno z toho vzít s sebou.

Na čepu točené nealko i klasika pivo, limošky... čajíky, kávičky.

A zazdít to můžeš karobovym banana breadem (nedoslazovaný nebo i v přepnutý verzi nadopovaný cukrem).

CENA: výši dobrovolného příspěvku si urči

Autonomní centrum 254

Argentinská 18, Praha 7 - Holešovice

za 5 dní
Autonomní centrum 254
783/18, Argentinská, Holešovice, Praha, obvod Praha 7, Hlavní město Praha, Praha, 170 00, Česko
common.add_to_calendar
event.download_flyer